Världen är överbefolkad med idioter...

Detta faktum ter sig mer och mer klart för var dag som går.

Igårkväll när jag och Johan återvände hem efter att ha firat våra syskon på deras studentdag var området till brädden fyllt av idioter. Vi skulle just till att ställa in min cykel i cykelförrådet när det small till utav bara h******, vi lyckades lokalisera ljudet och konstatera att det rörde sig om kastade glasflaskor inte så långt bort. Helt plötsligt befinner vi oss mitt i ett stenregn, då är det alltså några jubelidioter som står och kastar sten, notera STEN (inte smågrus) mot vårat hus. Hur dum i huvet får man egentligen vara? Det är bara ett under att dom inte kraschade en ruta eller rent av träffade nån av oss då vi hastigt sökte skydd inomhus. Hur kan man ens bara komma på tanken? Åhhh, jag blir så arg på dessa idioter som befolkar världen. IDIOTER!

Sen så har vi chefer som beviljat semester för att sedan dra tillbaka den bara en vecka i förväg, fattar inte såna chefer att anledningen till att man tagit semester under två dagar är för att man behöver vara ledig av någon särskilld anledning? Planer som kan vara svåra att ändra på när semestern väl beviljats och man förmodligen bokat in dessa planer som föranledde semesteransökningen? Åhhhh, frustrerande. Kan dom verkligen göra så?

Kanske ens egen schemaläggning inte är så dum då i alla fall, ledig betyder för det mesta ledig. Speciellt om man bokat in sig på något som inte går att avboka.

Åhhhh, frustrerande.

Ja som sagt, världen är full av idioter....

Varsågod Micke, precis ett sådant inlägg som du gillar va? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0