Oj vilken aktivitet det blev...

....när man skrev om pappornas rätt i graviditeten! Mårten; där har du ju ditt namn till pappaupproret! :)

Jag var nog lite inne på Sandras linje. Att det kunde skrivas och pratas lite mer om sånt där som papporna vill läsa om och veta mer om. Såna grejjer. Dom coolaste grejerna. Dom häftigaste nya bäbisprylarna (och inte nya sparkdräkten eller bitleksaken, utan de tekniska undren som alldeles säkert uppfinns till höger och vänster) och allt sånt. Kan inte gravidtidningarna skriva om både och? Både foglossningar (som förövrigt är ett sådant ord som absolut måste upp på min lista över ord som låter fult, den listan ska jag skriva ner en dag) och häftigheter. Lite blandat.

Sen är det nog absolut olika beroende på vad man har för en typ av barnmorska. Precis som det är olika med vad man har för typ av arbetsförmedlare (ja jag vet, de flesta är skit, men kanske inte alla), chef (kommentar överflödig), kollega, sambo och allt annat som kan tänkas spela roll i livet! :)

För att helt byta samtalsämne så måste jag få berätta. Jag har idag drabbats av den grymmaste av grymma träningsvärkar. Hohojaja. Det är faktiskt det värsta av alla kategorier träningsvärk jag någonsin haft. Och jag tror att detta sägs utan överdrift. Jag kan inte gå, jag kan inte stå, jag kan inte sitta, jag kan inte gå uppför trappor, jag kan inte gå nedför trappor och det allra mesta annat jag kan tänkas få för mig att göra går inte heller. Inte utan att det gör rent....massor.....av ont. Jag förutspådde ju tidigare att lördagens träning skulle sätta sina spår. Men detta hade jag aldrig kunnat gissa.

Det känns inte ens som träningsvärk brukar kännas. Det känns nästan som om jag har mjölksyra i benen. Hela tiden. Värst är det när jag står på hårda golv. Outhärdligt. Hua. Hur ska kvällens träning gå? Borde jag egentligen ens träna? Detta kanske är min kropp som skriker åt mig att vila lite till? Hur ska man kunna veta det om kroppen inte talar klarspråk? Någon som upplevt samma sak? Har faktiskt aldrig varit med om dess like, och då har jag ä¨ndå under perioder av mitt liv tränat ganska hårt ganska länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0