Väderprognos

På norrans framsida imorse skulle det bli lika delar sol och moln. Hmm. Vart håller solen hus? På min baksida är den då inte i alla fall. Där är det regn och massor av moln... Det sa väderprognosen ingenting om.

För övrigt består mitt liv just nu av hundvaktsbekymmer. Ingen sa att det skulle vara lätt att ha hund och jobba samtidigt. Just nu önskar jag mig en massa miljoner så kan jag bli hemmafru och ägna mig åt hunduppfostran, alternativt en fantastisk dagmatte eller daghusse som skulle uppskatta lite sällskap och motion utimellanåt. Nån som känner någon? Eller kanske nån har nån överbliven miljon eller tvåp att skänka bort? :)

På dagens schema står det att jag ska ringa till facket samt skicka brev till alla barn. I övrigt så vore det ett plus om jag hann med lite städning men jag skulle tro, baserat på dagens humör, att detta inte blir av. Disken och den rena tvätten får förmodligen också vara. Kanske tar jag lite födelsedagspengar och åker till pysselaffären istället. Det borde kunna muntra upp mig lite! :)

På TV just nu argumenterar tre engagerade arkeologer över huruvuda det de har hittat är rektangulärt eller ovalt. Herregud. Jag trodde att såna var högutbildade, vilket torde innebära att de skulle veta skillnaden mellan rektangulärt och ovalt. Jaja.
Det är verkligen en samling exentriker (stavas det så?) som är med i den här arkeologserien på kanal nio. Mycket intressant skara människor. Och sen mitt i alltihop dyker det upp någon som är nästintill samlad och verklighetsförankrad...hur hamnade dom där?

Jaja. Vidare med dagen!


Kommentarer
Postat av: Ordpolisen

Excentriker. Tror jag... Ledig nåt senare i veckan? jag är ledigare än ledigast. Ska inte ens skola mej nåt, för mamma jobbar och har inte tid med Nelis. Eller to kväll kan jag inte, men annars är jag öppen för förslag :)

2008-08-25 @ 23:38:51
URL: http://sambra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0