Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Ibland tycker man att allt är så bra planerat så att man nästan kan känna på sig att käpparna lurar runt hörnet för att ställa till det för en.

I år skulle vi äta jullunch hos min mamma på julafton, denna punkt på programmet klarades av med glans. Sedan sattes den första käppen i hjulet. Lilla brorsdottern hade magsjuka varför hela familjen skulle missa familjemiddagen på juldagen. Den som var så perfekt tajmad där vi verkligen skulle kunna träffas allihopa. Alla 13 stycken, inklusive två barn och med extra krydda av tre hundar. Allt i vår lilla trea som i vanliga fall räcker till mer än väl. Nåja. Livets nycker styr man inte över. Det var bara att bita ihop och fira vidare.
Julaftonskvällen spenderades med sambons trevliga familj och släkt. Även denna punkt klarade vi galant och kvällen blev sådär lagomt slö och sen.
Juldagens sovmorgon fixade vi finfint och sen var det da$sg för nästa käpp. Nu hade även mamma drabbats av magsjukan. Suck. Vi gick från att träffas alla till att träffas några. Jaja. Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig.

Sammanfattningsvis var ändå julen 2008 åtminstonde lika bra som de flesta andra jular. Maten var god, sällskapet gott och julklapparna fina.

En riktig familjesammankomst får vi styra ihop när alla tillfrisknat igen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0