Nattklubb

Det finns nattklubbar och sen finns det nattklubbar. I helgen hamnade jag i goda vänners sällskap på Lyckseles enda (?) nattklubb. Utanför ringlade kön lång och vakterna släppte in små grupper i taget. Till synes släppte de in lika  många som de släppte ut. Man kunde då tro att denna nattklubb nog var stället att vara på om man råkar besöka Lycksele en lördagkväll. Man kunde också tro att det torde vara väldigt fullpackat på denna nattklubb.
När man sedan upptäcker att det finns en annan ingång där bara hotellets gäster kunde gå in och där ordningen är kom och gå som du vill bara du kan visa upp din hotellnyckel, då börjar man anan att kösystemet förmodligen mest var för syns skull.

Mycket riktigt, så fullpackat var det inte.

Efter tio minuter tvingades vi inse att detta var stället att vara på. Det vill säga om råkar vara 16-18,5 år gammal. Legkontrollen i dörren tycltes obefintlig.

Vi konstaterade också att det stundtals kändes  som att besöka ett zoo. Vi satt liksom på rad och tittade storögt på dessa varelser som besökte denna nattklubb. Den ena mer intressanta arten efter den andra travde förbi.

Detta var en upplevelse vi kommer att prata o ett bra tag till. Och skratta åt. :)

I övrigt var helgen med firmafest med sambons jobb en mycket trevlig tillställning. God mat, gott sällskap och trevlig underhållning. Nu blir det nog sängen för oss alla. Rättstavning får vi ta en annan dag. : )

Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0