Hundbur!

Det är inte lätt det här med alla val man måste göra i livet. Utimellanåt, eller snarare var och varannan dag, har man ju dock privilegiet att våndas över typiska i-landsproblem. Ska vi köpa den här begagnade buren för 900 kronor eller ska vi köpa den här helt sprillans nya buren för 950 kronor?

Behöver jag säga att så fort vi hade sett den sprillans nya fina buren så rådde det ingen som helst tvivel om vilken bur vi skulle ha. Jag längtar tills killen som äger den begagnade buren hör av sig så vi får lämna igen den.  Vi fick provlåna den för att känna efter om det var rätt sorts bur för oss eller inte. Han var en sån där kille som man nästan skulle ha köpt buren av bara för att han var så himla trevlig. Men man måste ju tänka lite praktiskt också.

Och den där buren var inte praktisk alls. Stor, klumpig och tung. Sen hade den bott i en bil med nedsänkt bagageutrymme så den hade bara halvdörr på den övre delen av framsidan. Mycket opraktiskt när man har ett riktigt kombiutrymme och en stor hund. Dessutom såg den ganska skamfilad ut, smutsig och en hel del färgsläpp. Man vill ju att voffsingen ska åka som en kung! :)

Den nya fina buren är lätt och behändig. Den går till och med att vika ihop. Dessutom tar den bara lite mer än halva bredden på bagageutrymmet så man rymmer i alla fall en del packning samtidigt. Och så har den en stor och fin dörr! :)

Så här ser den ut, men den har inte två dörrar utan bara en på en av de lutade sidorna.


www.dogman.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0