Hundliv

Just nu lever vi hundliv.

Vi rastar hund, typ hela tiden... :) Det är förunderligt hur mycket skit som kan rymmas i en sån liten krabat. Och ja, läs det bokstavligt så förstår ni vad jag menar.

Och när vi nte rastar hund så leker vi med hund. Och om vi inte leker med hund så tassar vi på tå för att inte väcka det lilla underverket när han sover så sött. Dels för att vi inte vill störa och dels för att man inte är jättesuen på rastning hela tiden. Och nysoven är lika med toanödig... hihi.

Och gör vi inget av ovanstående så roar vi oss ofta med att försöka klura ut hur denna lilla varelse fungerar. Och det är inte alltid så lätt.

Nu börjar det kännas övervägande positivt detta med hundägandet. Men jag måste erkänna att det kommer att bli skönt den dagen han inte måste ut och rasta mitt i natten. Och när han börjar förstå att han inte behöver använda tänderna till allt. Och när han blir så stor att  han kan klara sig i alla fall stundtals själv. Just nu är det lite ensamt att handla och tvätta och fixa andra ärenden som vi tidigare alltid gjort tillsammans. Nu måste ju oftast en av oss stanna hemma med hunden när han inte kan följa med.

Valptiden har sin charm men lite bök är det alltid. :)

Han är verkligen otrolig denna lilla Chapp. På många de sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0