Hej då bilen!

Nu säger vi snart hejdå till lilla Audin. Den har tjänat oss väl och kostat oss en massa pengar. Den har gett oss många kul bilfärder och otaliga kontakter med verkstaden. Den har varit en spännande bil att köra, särskilt sista tiden då man inte vetat hur långt den skulle hålla. Särskillt spännande har den vart varenda gång som den har besökt verkstan. Man har nämligen aldrig vetat hur mycket det skulle kosta för att få den därifrån.  Den har med andra ord bringat vårt liv spänning på en mängd olika sätt. Hållit både oss och våra plånböcker på tårna så att säga.

Vi har nog både älskat och hatat vår lilla svarta pärla. Men sakna den, det kommer vi att göra. Ens första bil är ju alltid ens första bil. Även när den krånglar. Och faktum är ju att den mellan varven, när den var hel, var en riktigt riktigt rolig liten bil. För att inte glömma fin. Och snabb. :) Ibland lite för snabb. Särskilt snabb var den visst i Lövsele.

Banken har lånat oss lite...eller kanske en hel del men inte jättemycket...pengar, Johan och bilfirman har skakat tass och när vi kommer hem från egypten så kommer vi att skutta hela vägen till bilfirman, lämna Audin och köra hem en SAAB. :) En bil som förmodligen går ännu snabbare men som har farthållare. En bil som kommer att skänka oss lika mycket glädje men förhoppningsvis orsaka desto mindre hål i plånboken. Hejja Hejja! Detta kommer att bli bra! :)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Nu är det bara vovven som saknas. :-)

2008-03-18 @ 20:17:02
URL: http://trulle83.blogg.se
Postat av: Sandran

Så det blev så! GRATTIS!!! Va kul! (Detta är utropstecknens lilla meddelande) Lägg in en bild på bilen
!

2008-03-19 @ 10:21:43
URL: http://sambra.blogg.se
Postat av: Jocke

Jo nog kommer man ihåg sin första bil alltid. Men jag kan, vis av erfarenhet, säga att bil nummer två "alltid" är en bättre investering. ;-)
Lycka till med Saab:en.

2008-03-27 @ 15:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0