Om jag hade kommit på detta tidigare hade detta blivit en följetong

Det hade kunnar bli en följetong om vårt bilbytande men framförallt en följetong om vår oförmåga att bestämma oss för vilket sorts bil vi ska ha. Här kommer den i korta drag, fritt snott från Sandra som sammanfattade det hela ungefär så här:
Vi började med en liten sportbil, sen funderade vi på en lite större sportbil. Sen tänkte vi att vi skulle ha en halvkombi - för det kunde ju vara bra med lite bättre lastutrymme. Sen klurade vi lite på en mindre combi eftersom det alltid är bra med stort lastutrymme, speciellt om man skaffar hund. Och nu lutar det åt en större combi :) Snacka om att vi har gått igenom nästan hela registret. Det är väl typ Jeep och cab som inte är utforskat ännu....

På en liten stund hämtar vi en bil på bilfirman som vi ska provköra hela helgen. Hejja Hejja! Det är en SAAB 9-5 Sportcombi med en massa hästkrafter och andra roligheter. :) Vem har sagt att combi och SAAB är tråkigt? :) Eller ja, jag kanske har sagt det nån gång....men man är väl inte stoltare än att man kan ändra sig?


Men istället för en lång följetong om vårt bilbytande så blev det bara ett inlägg med en väldigt lång titel! :)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vi var ute och provkörde både en sån SAAB som ni och en V70 innan vi köpte våran bil. Jag säger bara en sak, VOLVO!! Vi tycker jättebra om våran.

2008-03-16 @ 19:28:43
URL: http://trulle83.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0