Spindelpanik

Igår kväll hade vi precis satt oss tillrätta i soffhörnet och eftersom jag var lite hungrig lutade jag mig fram för att ta ett äpple ur fruktskålen som stod på bordet. Förstå min panik när det kryper fram en så hääääär stor spindel under en apelsin. Den va verkligen asstor. Hade den krupit omkring på golvet hade jag nog kunnat hantera situationen på ett mer behärskat sätt men i fruktskålen ska det banne mig inte vara några spindlar!

Behöver jag berätta att Johan fick ta hand om otyget? Han lyckades då rappla ner spindeln i soffan så jag skakade i vild panik filten ovanför golvet och mycket riktigt trillade det ut en spindel. Puh. Johan såg till att spindeln avslutade sitt liv i platt tillstånd med en värdig begravning i soporna. 

Vilken kväll. 

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag känner igen den där paniken över spindlar. Min syster är likadan och jag vet inte hur många jag har fått jaga bort :) Våran semester närmar sig också och det känns inte helt fel. Eller ja, halva våran semester närmar sig. Vi är lediga i augusti också och då åker vi till Rhodos i två veckor! Inte helt fel. Har ni några semesterplaner? Kram

2009-06-11 @ 11:18:44
URL: http://thisiscarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0