Jag ska göra en ny lag...

...sådetså! Den kommer att bestämma att ingen som jag tycker om någonsin får flytta. Och i händelse av att jag skulle få för mig att flytta så flyttar även alla jag tycker om till samma ställe.

Johan tror inte på idén, men jag förklarade för honom att jag ska göra statskupp, bli statsminister och sedan diktator. Jag jobbar fortfarande på det där med det praktiska utförandet av idén. Jag uppdaterar er om hur det går! :)

Micke, glöm inte bort oss nu när du är ute i den stora vida världen igen! Du vet vart vi finns! :)

image29
Micke och Jocke i någon form av...ja, sinnestillstånd. :)

http://www.scrapblog.com/niftysvarld

På den där adressen där uppe ska man tydligen kunna kika in i min SCRAPBLOG, ett underhållande och förmodligen tidsslukande nöje som jag nyligen hittat på internet. Jag tänkte att jag skulle öva lite på detta med scrappande på internet eftersom jag ju har fått för mig att göra en scrapbook över min och Johans förlovningsresa till London.

Idag kom Londonbilderna som jag framkallat, lyckliga tider! :)  Nu ska jag bara skaffa mig lite scrappmaterial så är vi på gång, eller jag...och scrappandet...vi? :)

Dag ett av många avklarad...

...och det gick galant! :)

Jag hade väl ändå förväntat mig att jag skulle uppträda som en förvirrad knasboll iallafall ett par dagar, att jag inte skulle ha en aning om vilka knappar på datorn som gjorde vad i systemet och att minst en fem sex saker skulle gå snett under dagens lopp.

Istället gick allting fint, jag kom ihåg vad alla knappar gör och inte mycket alls gick galet. Oj, det kan nog bli ett riktigt bra arbetsår om det börjar så här! :) Men jag måste erkänna, jag sökte länge och väl i mitt minne innan jag hittade åt marknadsdatabasen i systemet. Tänk vilken tid det tog att bara ändra en liten adress.... Jaja. Nu kommer jag i alla fall ihåg :)

Näe, om varje dag på jobbet var som den idag då skulle varje dag va himla bra :) Nu ska jag fortsätta att stråla ikapp med solen som äntligen har kommit! Och jag är inte bitter över att semestern är slut, faktiskt inte. Sol är ju skönt oavsett om man är ledig eller inte. Att cykla till jobbet med en värmande sol i ryggen är bara skönt!

Delar dessutom med mig av ett kärt semesterminne, Lycksele djurpark med världens bästa brorsdöttrar! :)

image27
Världens bästa Moa! (och såklart, en av världens två bästa storebröder...)  :)

image28
världens bästa Ebba tillsammans med världens bästa Moa! :)

Sammanfattningsvis...

...så har jag haft en finfin semester! Men nu är den tyvärr till ända och imorgon återgår jag till att vara en ansvarsfull medlem av samhället. Betala skatt osv. kommer att bli min melodi återigen. Semestern 2007 är ett minne blott.

Men men, jag har mycket att se fram emot under det kommande året, träningsläger, julledighet, ledighet under påsken, förhoppningsvis en solresa av något slag till våren....och sen smäller det bara till och så är det semester igen! :)

Huvva, det går alltid fortare än man tror :)

Idag är ingen vanlig dag...

...för idag är Kickis födelseda´! Hurra Hurra Hurra! Grattis mig! :)

De senaste dagarna har ju som de flesta märkt bjudit på ljuvlig sol och varma vindar. Jag har spenderat dessa dagar på stranden med Harry Potter i min hand. Och tro det eller ej, jag har nog till och med lyckats få lite färg! :) Tänka sig, små mirakel sker då och då...

Harry Potter är nu sorgligt nog slut, efter sju långa böcker och många år av läsande så är det till sist över. Det känns faktiskt lite tomt, vad ska man nu läsa? Vad ska man nu med spänning vänta på i bokhandeln?

image24


Jaa, jag kommer att sakna HP! Och nej, trots Johans envisa kamp, HP är inte i första hand synonymt med Hewlett Packard! HP är Harry Potter! ;)

Till helgen är hela familjen bjuden på födelsedagsfika här på Hemmansgatan och för det krävs en hel del bakande... den tidigare nämnda värmen ledde då oundvikligen till att bakandet schemalagdes nattetid då temperaturen sjönk till något mer uthärdligt i köket. Hittentills har det blivit sockerkaka, chokladbrownies med pepparmintskross samt hallongrottor. Åtminstonde en sort till ska det bli, men jag har inte riktigt bestämt mig för vad. Ska ta och bläddra igenom kakboken jag fick av Johans farmor i födelsedagspresent och se vad jag hittar! :)


image25

Nu ska jag nog ta och fylla år lite mer! :) Hej världen!

Gårdagens väl spenderade pengar...

...spenderades på Kickis nagelmakeri! :) Naglarna blev så fina (fransk manikyr för den som intresserar sig) och jag inhandlade en nagelbandsolja, en nageltvål, ett fint mörklila nagellack samt en ny fil med ankor på! Hur kommer det sig att jag varje gång lyckas spendera lika mycket pengar på grejer som jag spenderar på manikyren? Det måste vara någonting magiskt...

Under gårdagen samlade jag dessutom på mig några extra vuxenpoäng, var nämligen tillsammans med Johan på en pensionsrådgivning på banken. Hejbara, vad vuxet det kändes. Räknade förövrigt ut att jag har 43 år kvar att arbeta innan man går i en välförtjänt pension. Tänk, om man så bara sparar 100 kronor extra i månaden under 43 år så är det ändå mer än 50.000 kronor när man fyller 65. Perspektiv. 43 år är ganska länge.

Gårdagskvällen bjöd också på en rask vandring upp på Anderstorpberget och ner igen på andra sidan. Jag var mer nöjd med arrangemanget än Johan ;)

Har också invigt mina inlines för sommaren, bättre sent än aldrig. Jag får väl se till att använda dom även under hösten i år, som kompensation för att dom stått inlåsta och oanvända i förrådet hela sommaren. Men nu är dom framme och rullar! :) Och det bästa av allt, jag kom ihåg hur man gjorde och jag behövde inte ens ramla och slå mig för att komma på det. Är nog förövrigt fortfarande skadefri på inlines, har inte vurpat en enda gång! Hurra, hurra, hurra! (Mirakel inträffar kanske trots allt...)

Nej, nu blir det en cykeltur till OB...förlåt, COOP! Jag lär mig nog aldrig...

RSS 2.0