Vinkivink...

...nu har då amerikanarna åkt hem till sitt och semesterlugnet har sänkt sig över vårt hem till slut! Puh, nog för att det var otroligt roligt att dom var här men lite skönt blir det allt också när främmen åker hem. Det är roligt men intensivt...

Vi har träffat älgar, grillat, ätit godis, sett gamla semesterfilmer från 70-talet (Johans farbror var som en liten karusell, stod aldrig stilla...hihi), spelat minigolf på engelska (jag och Rosa fattade itne riktigt detta med uppförsbackarna, rakt och plant gick bra men uppför...), fiskat, trillat ur kanoter, busat med hundar, shoppat och ätit obscena mängder god mat. För att inte tala om alla cinnamon buns vi har ätit, jajjemän, KANELBULLAR i mängder. Puh. Amerikaner gillar tydligen kanelbullar!

Rosa (tillika Johans farbrors fru) har dessutom lagt in en charmoffensiv på min svärfar Pontus. Hon tyckte att om han liks skulle köpa ny lastbil för flera miljoner kunde han väl låna några hundratusen till och betala ett bröllop för mig och Johan, så att vi fick det gjort. Hihi. Pontus såg rädd ut. Om du läser detta svärfar...oroa dig inte. Vi kan nog skrapa ihop finanserna själva... :)

Däremot har hon en poäng i att det börjar vara dags. Tycker jag, ska väl tilläggas. Johan däremot behöver nog övertalas :) Rosa var i alla fall förfärad över det faktum att vi vart tillsammans sex år utan att gifta oss. Och att vi dessutom vart förlovade i två år utan att gifta oss än...det gick nog över hennes förstånd.

Har i allafall tittat på sjukt fina brudklänningar på http://www.davidsbridal.com samt sjukt dyra ringar på http://www.tiffanys.com . Ett exempel på det senare ser ni nedan.

image23
Och jag tycker inte ens att den är fin, men det är klart...om man har ca 54.600 US DOLLAR som bara råker ligga och skräpa någonstans så kan man väl kanske ödsla dom på denna ring. Utifall att man inte har något annat att använda dom till menar jag...hihi.

Snart, närmare bestämt på måndag morgon bär det av en snabbtur med flyg ner till göteborg. Sen ska det varas där i ett par dagar och sedan kuskar jag och Johan genom inlandet i lastbil. Mitt nöje under denna resa förutom världens bästa älskling blir den nya Harry Potter-boken som släpps på engelska i morgon. Gott resesällskap kommer jag att finna mig i i alla fall. :) Hoppas på lagom fint väder, i alla fall under resdagarna, övriga dagar får gärna solen stråla :)

53 minuter kvar...

....sen är det semester i härliga fyra veckor, mot betalning :) Jag har haft nedräkning de senaste fem timmarna :)

Det var faktiskt inte ens särskilt jobbigt att stiga upp ur sängen imorse...det gick så lätt så lätt eftersom jag visste att det va sista dagen på läääänge :)

Och tänk, medan jag skrivit detta (plus jobbat litegrann emellanåt...) så har ytterligare 5 minuter runnit iväg....nu är det alltså bara 48 minuter kvar till semester :)

Drömbilen är såld...

....tyärr då inte till oss. Det känns helt sjukt trist med tanke på att vi hade bestämt oss och planerat in mötet på banken för att fixa pengarna. Och sen ringer vi till bilhandlaren och får veta att den är såld. SÅLD! Trots att dom visste att vi skulle komma tillbaka igår kväll, dom kunde väl ha ringt oss först????? Ahhh, frustrerande!

Men jag hoppas att det stämmer som en arbetskamrat sa vid fikat igår, allting har en mening. Kanske är det helt enkelt så att det var meningen att vi skulle hitta en ännu finare och ännu bättre bil? Hoppas det! :)

Det är bara att bryta ihop och komma igen, ljusningen är ju att vi nu har mer tid på oss för att hinna sälja Audin i lugn och ro :) Nån som är sugen??? ;) hihi.

Imorgon väntar förhoppningsvis ett besök på Lycksele Djurpark tillsammans med världens bästa brorsdöttrar! Bäst att se till att kameran är laddad med ström :)

Storstädning.Nu

Idag är det storstädning som gäller på Hemmansgatan! Vi har plockat, sorterat, slängt, stökat undan och burit ut i förrådet och soprummet. Puh. Men det blev jättefint! Det känns otroligt bra att ha detta gjort före semestern så att det inte ska hänga ett stort städtungt moln över oss hela semestern. :) Nöjd!!! :)

Hittade mitt i all sortering ett grattiskort från min dopdag, det stod "TIll min lilla dotter... Pappa Ingemar". Förmodligen var det det enda jag någonsin fått av honom, Den jäveln! Blev plötsligt sorgsen och var tvungen att gråta mot Johans axel en stund. Vad var det som var så hemskt med mig när jag var liten att inte min pappa brydde sig mer? Och vad var så hemskt så att min styvfar gjorde det han gjorde??? Suck!

Har i alla fall hittat två män i mitt liv som älskar mig! Ingvar och Johan! Vad skulle jag ha gjort under min barndom om jag inte ständigt hade kunnat ta min tillflykt till grannhuset och Ingvars trygga sällskap? Och vad skulle jag ha tagit mig till när jag de senaste åren tacklats och slagits med mitt förflutna om jag inte hade haft världens bästa Johan ständigt vid min sida??

Detta är ett tack till de  män i mitt liv som älskat mig! Johan, Ingvar, mina bröder... Jag älskar er!

Nedräkning påbörjad....

Nu är det bara 6 arbetsdagar kvar till en efterlängtad och välförtjänt semester! Ohej bara vad jag ska njuta, varje sekund! Hela tiden! Ända fram tills fyra veckor är förbi och jag måste tillbax till jobbet. Och när den dagen väl är över så ska jag luta mig tillbaka med jämna mellanrum och minnas tillbaka och njuta lite till! Så ska man fira semester mina vänner! Ingen tillbaka-till-jobbet-ångest här inte! :)

6 arbetsdagar kvar....och därimellan en del ledighet :)

RSS 2.0