VÄRME!!! :)

Hur härligt som helst, och det bästa av allt, jag har vart ledig från det som vissa skulle kalla för jobb och kunnat njuta av den nyfunna solen och de varma vindarna. Jag har promenerat, ätit glass och njutit i stora lass. Har därtill även hunnit med att diska, städa lite och plocka undan vinterkläderna från klädhängaren i hallen! Nu är vintern och kylan snart blott ett minne...snart dags att börja längta efter julen med andra ord ;)

Missförstå mig nu inte, jag är nästan (!) alltid tacksam och nöjd med den årstid som råder just för stunden. Jag gillar vintern och jag gillar sommaren. Charmen med detta lilla arrangemang är ju att då har jag någonting att längta efter året om. :)

Härom veckan var jag dock otrooooligt sugen på att handla upp våran reskassa och flyga iväg med älsklingen till något varmt och skönt land där inga mobiltelefoner kan nås. Det hade varit skönt. :) Men vi sparar på den lite till! Snart uppe i 10.000 tror jag, vi kan resa riktigt trevligt för dom pengarna till vintern :)

Ja det är sannerligen förändringarnas tid. Kylan blir till värme, Micke kanske flyttar, Jocke flyttar, Sandra och Mårten flyttar (tack o lov bara till KG, det är ju inte så långt åtminstonde)...
Det får mig att fundera över vart jag själv står mitt i all denna förändring? Funderar på att skaffa hund, köpa ny bil, byta lägenhet, resa utomlands, kanske plugga....??? Ter sig som så små (dock inte billiga...) och materiella ting. Men det är väl bara så att detta stadie av mitt liv handlar om såna saker. Vi vill fortfarande köra häftiga opraktiska bilar ett tag till, vi vill inte klippa gräs och skotta snö och en hund är just tillräckligt mycket ansvar utöver oss själva för just nu.

Egentligen är jag nöjd med vart jag är i livet just nu, även om det kanske inte kan tyckas så. Och även om jag inte alltid känner så. Men när det väl kommer till kritan så är jag det, det blev nog bara lite för mycket förändringar runt omkring på en endaste gång tror jag. Har ju aldrig vart särskillt bra på att hantera förändring... tur att Johan fixar sånt bättre än jag! Han får ro skutan ett tag tills jag kommer ovan ytan igen och inser att det ordnade sig fint i alla fall.

SearchPetimage21 

Jag skulle lätt kunna bli beroende av att designa såna här! Hihi.....


Jag ser det regnar...

...skulle jag precis skriva när jag tittade ut genom fönstret och såg att det har slutat :) Hurra! :)

Idag har jag varit duktig, har nämeligen betsat våra sängbord samt en hylla som vi ska sätta ihop. Det blev jättefint! Vi köpte tidigare nämnda ting på IKEA typ i april förra året, men sedan dess har det inte hänt nåt. Har liksom inte riktigt fått tummen ur... Men nu! Tyckte nämligen att dom skulle vara klara och ihopsatta innan jag åker på IKEA om bara en vecka och några dagar :) Den här gången köper jag inget obehandlat...

Har påbörjat min shoppinglista, den är lång! Än så länge består den av: Korgar, duschdraperi, tyg, spotlights, servetter, uppläggningsfat, magnetlist för knivar, kryffhylla, kastrull av mittemellanstorlek, köksmått, krukor, sittdynor till utemöblerna, kylväska, avlastningsbord till köket, hylla till toaletten, bokhylla, kabellösning till datarummet, musmatta, toalettborste, tvättkorg, bordslampor, ljus (såklart, ingen åker väl till IKEA utan att köpa ljus?)...to be continued.

Jag läääängtar! Lever toksnålt nu så att jag kan betala bilskatten med de pengar som blir över från den här lönen, så jag kan handla mer på IKEA på nästa lön! :)

Nu så ska vi snart åka iväg till Johans jobb där de nu förhoppningsvis torra sängborden och hyllan befinner sig. De väntar på att bli lackade och det ska dom bli :)

Ensam

.

Vuxenpoäng!

Jag gjorde det stora misstaget att göra ett vuxenpoängstest idag (www.vuxenpoang.com), bara för att få veta att min verkliga ålder är 42,8 år! Herregud, bara för att man prenumererar på Norran, handlar med medmera-kort och storhandlar! Jaja, dom hade i allafall lite tips på vad jag skulle göra för att minska mina vuxenpoäng som uppgick till 22,nånting.

Jag skulle enligt svenska vuxenpoängstyrelsen vidta följande åtgärder:

 • Börja dricka öl
 • Åka till Hultsfred, festivalen alltså, inte staden
 • Flytta ihop med några kompisar
 • Ge mina krukväxter till grannan
 • Sälja min bil

 • Min enda tröst är att jag inte behöver oroa mig för att jobba på att samla på mig fler vuxenpoäng de kommande 20 åren! En klen tröst :) Nästan 43 år??? Herregud....

  Jaja, fortsätter väl mitt tydligen ytterst vuxna liv med att städa köksskåparna då....hmmmpf.


  Lunchblogg

  Igår var det som ni alla vet valborgs... I år blev det varken fest eller brasa, vilket nog var lika väl då jag jobbar idag (just nu faktiskt...) och jobbade tidigt även igår.  Istället blev det grillad karré och kyckling med potatissallad i Kåge med Sandra och Mårten. Dessutom blev det en hel massa rivna tapeter.

  En helt okej valborgsmässoafton. Utan krav och förväntningar om att man skulle ha så förtvivlat roligt bara för att det råkar vara valborgs. Som brukligt blev det just därför riktigt riktigt roligt! Johan kastade tapet, Sandra deltog i VM i effektiva arbetsställningar, Mårten slet tills han blev gråhårig och mitt högra lillfinger slutade fungera. :)

  Att renovera är faktiskt riktigt riktigt roligt när man vet att man kan välja att sluta när man vill. Dvs. när det inte är ens eget som ska renoveras :)

  Men det kommer att bli jättefint i Sandra och Mårtens lilla (tack o lov) hus. Tänk så mycket tapetrivning det skulle krävas om det råkat vara ett jättehus. Huvva.

  Så nu sitter man här, trött och...hmmm....jo just ja, trött! Har en s.k. lunchrast just nu :) Men imorgon ska jag minsann vara ledig, tillsammans med Johan :) Han är nämligen också ledig :) Det ska bli riktigt trevligt!

  Nej nu ska jag nog laga mig lite lunch, typ fil och flingor... :)


  RSS 2.0