Vi VANN! :)

Herregud, vi har köpt ett hus! Vi vann budgivningen. Shit - jag har svårt att tro att det är sant! :) Men jag är så glad, så glad så det går inte dit nåt mer. ÄNTLIGEN! :)


För en gångs skull...

...har jag deklarerat i god tid! Trots att det är så enkelt lyckas jag alltid skjuta upp det till sista stund. Men i år tar jag revancsh på min gamla tradition.

Vuxenpoäng? :)

För många intressen

Å nej, jag har gått från att vara en person utan särskilt många intressen till att vara en person som har för många intressen och inte hinner med dom alla eftersom alla har potential att vara riktigt tidskrävande. :/

Hundträning
Scrapbooking
Pianospelandet
Läsning (ett intresse jag återupptagit med råge på senare tid...)

Dessutom skulle jag ju hemskt gärna vilja lägga till fotografering på den där listan men det rymms inte.

Shit, hur gick det här till? Hur ska jag prioritera? Ska jag låta mina intressen bli säsongsbundna? Hmm, nej det skulle nog inte funka. Jag vill inte göra avkall på något av dom så jag måste helt enkelt klura ut en fyndig lösning. :)

Nu har jag anslutit mig till resten av världen

Facebook är nu ett forum även för mig.

Jag har länge gjort motstånd men med reservation för att jag skulle gå med om någon kunde ge mig en bra anledning. Igår var jag på släktträff med sedvanligt paltkok och mina kära kusiner påpekade för mig att vi skulle kunna hålla kontakten bättre om jag också fanns på facebook. Och jag kunde ju inte gärna motsäga detta faktum.

Så nu finns även jag där alla andra finns. :) Men förvänta er inte att jag ska hålla på och poka och eller skicka saker av outgrundliga anledningar. Nej.

Däremot verkar det ta en evinerlig tid att komma igång. Dom går igenom mina mailkontakter för att jag ska kunna skaffa vänner mer effektivt...eller nåt. Men tydligen hade jag 339 kontakter på min mail så det tar sin lilla tid. Man kan fundera vilka dessa 339 kontakter är för några. Det kanske börjar bli dags att rensa lite? :)

Update: Efter en "liten" rensning återstår nu 102 kontakter. Shit.

Update 2: Hahaha, Johan måste bekräfta att vi är förlovade på FB...nu kanske det är kört. :)

Tack

Har ni tänkt på de nya reklamerna för tv-avgiften? Dom har svängt från att sina "hotfulla" reklamer där de endast varnar för kontroller till att belysa och tacka de som faktiskt har betalat. En positiv anda tror jag att man kommer längre med i alla lägen. :)


Precis vad jag behövde...

...efter ytterligare en natt av risighet i kistan. Suck. Trodde jag hade avklarat det där för ett tag nu. Tack Linda för tipset om detta underbara:

 

Lyrics:

Give a little time for the child within you,
dont be afraid to be young and free.
Undo the locks and throw away the keys
and take off your shoes and socks, and run you.
La, la, la...

Give a little time for the child within you,
dont be afraid to be young and free.
Undo the locks and throw away the keys
and take off your shoes and socks, and run you.
La, la, la...

Run through the meadow and scare up the milking cows
Run down the beach kicking clouds of sand
Walk a windy weather day, feel your face blow away
Stop and listen: Love you.

Roll like a circus clown, put away your circus frown
Ride on a roller coaster upside down
Waltzing Matilda, Carey loves a kinkatchoo
Joey catch a kangaroo, hug you.

Dandylion, milkweed, silky on a sunny sky
Reach out and hitch a ride and float on by
Balloons down below catching colors of the rainbow
red, blue and yellow-green: I love you.

Bicycles, tricycles, ice cream candy
Lollypops, popsicles, licorice sticks
Solomon Grundy, Raggedy Andy
Tweedledum and Tweedledee, home free.

Cowboys and Indians, puppydogs and sandpails
Beachballs and baseballs and basketballs, too.
I love forget-me-nots, fluffernutters, sugarpops
Ill hug you and kiss you and love you
La, la, la... Love you


Min TV-kväll

Jag skulle vilja påstå att jag ser relativt lite på TV nuförtiden - framförallt följer jag ingenting kontinuerligt. Fram till och med i tisdags. Jag satte mig ner för att spana in en ny serie som jag tyckte verkade intressant, OMG. Helt otroligt bra! Tisdagar är numera min TV-kväll.


Är det min näsa som är problemet?

Det luktar konstigt i vår lägenhet. Men som vanligt är det bara jag som känner det. Antingen är det något fel på min näsa eller på min kära sambos. :)

Nytt försök...

...nu tror jag att vi faktiskt har hittat DET där huset som skulle vara helt rätt för oss alla tre. Jag och hunden får vår skog, inklusive berg OCH "sjö" och Johan får sitt villaområde.

Låt oss nu hålla alla tummar och tår för att ingen annan vill ha det mer än oss och framförallt - att ingen annan har mer pengar än vi att betala för det. :)

Älsklingvovven 2 år

Världens bästa vovve fyller idag två år. Dagen till ära har jag och han handlat en ny leksak på Arken Zoo, ett märgben och lite annat smått och gott. Personalen i affären sa också grattis med några gobitar och självklart fick han både leverpastej och köttbullar tillsammans med sin vanliga middag.

Man fyller ju bara 2 år en gång... (tack och lov...)

Eftersom vår hårddisk har kraschat har jag just nu inte tillgång till alla bilderna så ni får hålla tillgodo med en gammal bild på födelsedagsvovven. Falkträskberget första sommaren med hund. :)


Vi säger tack...

...och hej till Skellefteå AIK för den här säsongen.Sådär, nu har jag skakat av mig det. :) Trots allt en fantastisk säsong - som vanligt. Men i smyg tycker jag att det känns skönt att det nu finns tid för att se någonting annat på TV än hockey var och varannan kväll. Men känner jag min sambo rätt så ska förmodligen finalserien rulla i vårt vardagsrum - trots att AIK inte spelar. Fråga mig inte varför. Jag fattar ingenting.

I kontakt med omvärlden igen.

Man inser inte hur värdefullt det är att alltid ha sin mobiltelefon med sig förrän den är borta. Det är helt otroligt hur beroende man kan  vara av en sån sak - att alltid kunna ringa det där samtalet precis när man kommer på att man ska göra det och inte senare när man kommer hem.

Min telefon har varit försvunnen i en hel vecka men har nu som genom ett under funnit sin väg tillbaka till mig. Jag är lycklig och åter i direktkontakt med omvärlden. :)

RSS 2.0