Bevis till Kvandes fördel...

...måste väl erkänna att bevis till Kvandes fördel har kommit fram. Han såg ju ut att trivas rätt bra i snön därute i Bodbysund? Eller?

Och det må jag väl säga talar till hans fördel i frågan huruida han är Kvanden som stal snön.

Jaja, frågan får nu vila tills ytterligare bevis tinat fram!

Madrasser är för barn...

...och resultatet av vuxna som ger sig på dem kunde man se i en avlägsen by i norra sverige under eftermiddagen idag. Men hejdlöst roligt hade vi i alla fall!
Roligast var nog Sandras reaktion när marken plötsligt "försvann" under hennes madrass när hon kom farandes ut ur skogen. HiHi.

Inga större skador dock, bara ett och annat blåmärke baki rumpan för de som hade den goda smaken att åka på en sten. Kom ihåg mina vänner, stenen var där först! :)

Nu ska jag mysa ihop mig i soffan med världens bästa sötnos och slappna av.

Dötid...

...är nog den värsta sortens tid man kan ha, iallafall på jobbet. BORING! Men vad gör man? När inte chefen är här så kan man ju tjuvblogga iallafall. Bara inte han/hon läser ens blogg förståss...hmmm.

Snön kom ju till slut, och jag hoppas VERKLIGEN att den får stanna denna gång. KVANDE! Jag vet att du förnekar att du är Kvanden som stal snön, men du är skyldig tills motsatsen bevisats. Eller hur det nu va ;o)

Jaja, jag låter detta vara tills jag har hämtat inspiration från yttervärlden, eller innervärlden för den delen, för att skriva någonting mer.

Fortsätter tills vidare med det jag höll på med, att vänta ut tiden tills den blir 23.00 och jag får släcka, låsa och gå hem. Eller rättare sagt åka bil till Moröhöjden tror jag att det va. Jaja.

Sov gott världen.

RSS 2.0