Sjuuuuk....

...bluähh! Usch och fy...

Men nu börjar jag vara på bättringsvägen tack o lov :)

I övrigt har de senate dagarna bestått av sömn, sömn och lite mera sömn. Ni vet, sånt man brukar tycka om att göra när man är sjuk! :)

Imorron ska jag försöka orka med lite tvätt och så ska jag vädra ut lite sjukdom ur lägenheten! :) Det ska bli skönt. Inget kan hjälpa en så mycket på traven i tillfrisknandet som nya, fräscha och vädrade sängkläder. =)

Annat än ett drömbröllop...

...kan det väl inte bli i en av dessa klänningar? Disney lanserar nu dessa klänningar inspirerade av sagoprinsessorna, Belle, Ariel, Askungen, Törnrosa mfl.

En kan ju drömma...

image18


image20




Jag kan inte säga annat än att dom är helt otroliga! Take´s your breath away!

Inlåst på toaletten...

I ovan nämnda situation befann jag mig i efter jobbet igår. Skulle tvätta av mig lite när jag slutat jobba och drog igen dörren på vår personaltoalett (som för närvarande saknar handtag) något för mycket, i tron om att det, precis som Per hävdat, gick att öppna med hjälp av låsvredet. VILKET INTE FUNGERADE! Mycket uppgiven satte jag mig ner en stund och tyckte synd om mig själv, svor över min dumhet och misströstade över att ingen förmodligen skullle komma att använda personalrummet förrän vid femsnåret. Klockan var nu kvart över 2 och jag befann mig i ett mycket trött stadium eftersom jag knappt sovit något och stigit upp okristligt tidigt.

Jaja, i hopp om att kanske någon av städerskorna skulle komma ner snart för att städa den våning jag befann mig på, eller att någon skulle komma förbi för att hämta något från städförrådet som är granne med vårt omklädningsrum, bankade jag i sinne på dörren och ropade för full hals. Jag var också ganska säker på att det befann sig någon i rummet bredvid så jag provade banka på den väggen också. Vilken visade sig vara av betong. Hopplöst med andra ord!

Jag hade just satt mig ner för att misströsta igen när en räddande ängel föll ner från något moln som flög förbi. Det kom en tjej som skulle börja jobba på städet vid halv tre. Lycka! Hon hämtade världens bästa Kenneth som kom och hjälpte mig ut =)

Hade faktiskt hunnit börja planera hur jag skulle sova på bekvämaste sätt på toalettgolvet i väntan på att nina skulle börja jobba kl. 5. Men i slutändan så vart jag bara instängd i ca en kvart eller så, tack och lov!

Usch, nej jag var verkligen inte sugen på att sitta fast på den där toaletten särskillt länge när jag för en gångs skull kunnat sluta tidigt när jag jobbat frukost. Hade verkligen sett fram emot att komma hem och vila. :)

Jaja, den pärsen är över nu och jag hoppas jag slipper uppleva det någonsin igen! :)

En glad överraskning...

...fick jag idag när min kollega kom en timma tidigare till jobbet för att hon trodde att hon började då. Vilket helt plötsligt betydde att jag kunde gå hem klockan tre istället för det förmodade halv fem! Det var en glad Kicki som cyklade hemmåt i solskenet, som stunden senare förvandlades till moln och blåst och kallt. Jaja, ett plus och ett minus!

Ikväll blir det Olearys med jobbet eftersom vår vaktmästare har behagat fylla 70 år. Jajjemän, du läste rätt. 70 år! Och fortfarande jobbar han fler timmar per dag än du och jag någonsin kommer att göra. En man som lever för att jobba, det är vad Kenneth är. Jag hoppas verkligen att jag är sådär pigg när jag är 70 år, men stället för att jobba längre dagar än någonsin, ska jag luta mig tillbaka och njuta av att vara en pigg pensionär som orkar med precis det jag vill orka med! :)

Undrar vad jag ska äta...detta ständiga problem. Menyval är nog bland det knepigaste....! Och speciellt på Olearys, där är det extra knepigt!

Jaja, Per the kock får väl tipsa, han har ju trots allt jobbat där, före han fastnade i träsket som kallas Aurum. :)

Det blev film...

...närmare bestämt "You, me & Dupree". En faktiskt helt ok film med Ben Stiller, Kate Hudson och Owen Wilson. Den sistnämnda är väl egentligen en skådespelare som jag i det längsta brukar försöka undvika men i denna film var han faktiskt riktigt bra! Se den!

Jaja, försökte lägga in en bild från filmen men tydligen vill inte bilder bli inlagda i min blogg idag! :)

Spana förövrigt in Lindas blogg för att skåda den helt galna hamsterburen :) Hamstern kommer att gå vilse, tur att den är i plast så att man kan hitta åt den. Det är typ värsta hamsterpalatset det där! :)

Linda, jag måste klura på den där utmaningen. Jag får återkomma.

Jag gjorde en trevlig upptäckt!

Den där filmen som jag så gärna vill se, "Wild Hogs", har premiär på bio här i schtaaan imorron!!!!! Hur gick det till att jag hade sån tur, trodde att det skulle dröja evigheter innan jag kunde se den, lagligt i alla fall! :)

Nu vet jag precis vilken film jag ska se med mina påskbiobiljetter som jag fick av jobbet! Johan blir bjuden om han är snäll! :)

Nej nu måste jag klä på mig och göra mig klar och färdig, ikväll blir det middag på tatung för att Johan klarat sitt teoriprov! GRATTIS ÄLSKLING! Och sen blir det nog att hyra en film, och jag lobbar för en komedi! :)

Kramar till världen

image16
www.hollywood.com

Trailer finns på http://www.wildhogs.movies.go.com

Sugen...

...på att hyra en film ikväll!???!!???

Jag är otroligt sugen på att se en komedi ikväll.... Får nog plocka upp lilla telefonen och ringa lite samtal!

Såg just en trailer om You, Me & Dupree. Verkar kul! :)

Vill egentligen se en som heter Wild Hogs, med travolta, Tim Allen, Martin Lawrence och nån som jag inte kommer ihåg vad han heter... men den verkar inte finnas ute än. En annan gång!

Farbror doktorn...

...har jag hälsat på idag! Tydligen var jag relativt frisk även detta år och vikten har ökat litegranna bara. Vilket väl inte är något att höja på ögonbrynen över då jag knappt tränat de senaste 4-5 månader. Jaja, ingen fara på taket i allafall. Fick dock en remiss till labbet på lassa för att kolla nån grej som jag just nu inte kommer ihåg vad det hette. Kan vara pga. det där jag inte kommer ihåg vad det heter som jag är så trött. Hmmm..... vi får väl se!

Lyssnar förövrigt på Rix Morronzoo. Det är nog den största behållningen av att vara vaken tidigt på morronen, för att lyssna på Titti, Gert och Roger det är en så kallad bra start på dagen! :)

Finner mig en än gång vara en till synes outtömlig källa av snor. Suck. Det tar aldrig slut! Ja se där ja, då slog det lock för öronen också. Kul.

Var hos mamma igår kväll och började gå igenom alla lådor som jag har i hennes förråd, nu ska det minnas, rensas och slängas minsann. Vi hittade bland annat mina allra första skor. Dom var SMÅ! hihi, storlek 18. Vågar nog dessutom gissa att dom säkert var ordentligt mycket för stora när jag först fick dom! Dom var söta i alla fall.... jag ska nog göra något fint av dom....vet inte riktigt vad men nånting ska jag nog kunna komma på.

Har nu också sammanställt en liten leksakslåda som Ebba och Moa kan ha när dom hälsar på. Så nu är inte längre faster den allra tråkigaste att hälsa på för att hon inte har några leksaker. Nu ska det bli leka av! : )

Ha en fortsatt bra dag, må solen lysa över dig! :)

Jag äter mer...

...godis när det är påsk än när det är jul. Jag tror att jag sprängs! Jag måste nog bjuda hem lite folk ikväll för att hjälpa oss med att äta upp allt påskgodis!

image15
http://www.grevgott.se


Vi spelade TP igår kväll, och jag inledde med en flygande start, som sedan slutade med att jag sprang med nosen rakt in i en tegelvägg. Men ack så roligt jag hade på vägen, Micke kommer från och med nu enbart att få musse piggsaker när han fyller år, Johan kanske får en blå plupp i julklapp (ja älskling, igår hade du verkligen otur med dina geografifrågor), Jocke ska i fortsättningen enbart få ja eller nejfrågor och för linda inför vi den nya regeln att när hon samlat på sig alla pluppar - så försvinner de ut i tomma intet och hon får börja om från början igen! :)

Kram till er alla, nu försvinner jag till tvättstugan...!



Vilken dag...

Dagen började i det tröttaste av trötta stadier. Jag orkade inte ens äta frukost, jag var vaken, satt vid köksbordet och läste, ja snarare tittade, tidningen, men kunde inte uppbringa den kraft som krävdes för att resa på mig och ta fram någon frukost. Så det sket jag i :)

Kom till jobbet där kaos rådde då min kollega, som borde vart på jobbet klockan fem, hade försovit sig och precis hade kommit dit...typ en och en halv timme för sent. Och sen strulade en massa annat och sen....nä förresten. Sen va det inget mer :)

Och Wernblom spelar i Modo nästa säsong! Han kommer att fattas oss...Kanske inte den mest oväntade nyhet men sorglig desto mer.

Vidare hade däckfirman där vår bils däck bor när de inte används den goda smaken att ringa och tala om att vi måste skaffa nya sommardäck. Suck. Precis före det är dags att byta! Schyst, kunde de inte klämt ur sig det när vi bytte i höstas????????

Jaja, lagen om alltings jävlighet.... Dessutom så kör vi ju omkring i en sån där 4hjulsdriven liten sak, vilket innebär att vi måste byta alla 4 däcken samtidigt, trots att det egentligen bara är 2 som är slitna. Det va nån grej som kunde gå sönder annars, den lät dyr!

Och varje däck har den goda smaken att kosta oss 1600:- STYCK! Jag kan just nu komma på ungefär hundra andra saker som jag mycket hellre skulle vilja göra för dom där massa tusen kronorna som nu detta kommer att kosta oss. Måste löneförhandla tror jag :)

Jaja, snart kommer älsklingen min hem. Jag tror jag kryper in i hans famn och stannar där nu för resten av kvällen. Kanske måste jag äta middag också. Jag ska fundera på saken.

RSS 2.0