Den gångna helgen...

...var det C-kurs som gällde för hela slanten. Ett tag där, ungefär mitt på dagen igår, trodde jag på fullaste allvar att min stackare till hjärna skulle sprängas. Men jag underskattade min förmåga att lära, det rymdes faktiskt lite, lite kunskap till  trots allt. Men nu är det nog fullt, jättefullt!

En helt otroligt lärorik helg har det varit i alla fall , tack klubben för att jag fick gå kursen!

Jag tog helt fräckt lite ledigt idag, tyckte att jag kunde behöva det, jobbade ju trots allt 7 dgaar i sträck åsen kursade jag hela helgen...så jag tyckte jag behövde vara ledig en dag. Så jag orkar ta nya tag på jobbet från och med imorgon.

Dagen ska jag då ägna till att göra färdigt mötesandlingarna för årsmötet, kanske städa litegrann (förmodligen inte), diska lite (kanske) och gå på hockey (absolut!). Sen startar ju bokrean inatt! Och det är ett måste! Så jag ska skriva min inköpslista för bokrean också.....!

Bäst att jag sätter igång....


Dagen började klockan...

...halv 6 imorse med en ond fot. Elva timmar, 125 pensionärer, en enerverande arbetsgivare som dessutom verkar oförmögen att förstå värdet av sin personal samt hur många personal som behövs för att serva tidigare nämnda pensionärer, och ännu ett arbetspass utan raster senare kan jag inte riktigt bestämma mig för vilken fot som gör mest ont. Den som hade ont när dagen började, eller den jag har gått på hela dagen för att den andra hade ont...Hmmm....

Ja, pensionärerna var faktiskt ovanligt snälla idag, inte en enda ville ta med sig en doggybag hem, dom sölade och drällde ovanligt lite på golvet, och ingen av dom, INGEN, gnällde över att det inte fanns någon lingondricka. Vilket de är helt fenomenala på att gnälla över i vanliga fall, trots att dom aldrig har beställt någon lingondricka till sin återkommande lunch på mitt jobb.

Vet någon förresten om det finns en självräknande miniräknare för aretsgivare? En som på egen hand kalkylerar hur många personal som behövs för att personalen inte skall köras i botten, en som räknar ut hur mycket personalen är värd i service och nöjda gäster räknat, en som dessutom kan räkna våra timkort så att dom blir rätt?

Puh, nu har jag gnällt av mig lite... tror att jag nu ska sätta mig under en filt i soffan och njuta av att jag mycket välförtjänt är ledig imorgon!

Djuphavsdumpning

Ok, nu är loppet officiellt kört antar jag. Kvande har hittat ett kryphål och grävt ner alla eventuella bevis på havets botten....jättelångt nere! *skratt* Och där nere tinar tydligen ingenting fram enligt Kvande själv, och han kan det där med havets djup bättre än mig, så jag väljer att tro honom!

 Och snön är ju i allafall för tillfället återlämnad...Let it stay that way! Så jag nöjer mig för tillfället! =)

Är inne i ett il av att ta hand om mig själv idag...så hittentills har jag duschat riktigt varmt och länge och skönt, filat mina fötter, masserat dom och smörjt in dom riktigt ordentligt. Filat och polerat naglarna samt målat dom har jag också hunnit med = )

Mitt nästa projekt, när naglarna torkat färdigt det vill säga, blir nog att städa upp lite i förrådet och kanske i klädkammaren.... =)

Don´t worry, BE HAPPY!

RSS 2.0