Drömbilen är såld...

....tyärr då inte till oss. Det känns helt sjukt trist med tanke på att vi hade bestämt oss och planerat in mötet på banken för att fixa pengarna. Och sen ringer vi till bilhandlaren och får veta att den är såld. SÅLD! Trots att dom visste att vi skulle komma tillbaka igår kväll, dom kunde väl ha ringt oss först????? Ahhh, frustrerande!

Men jag hoppas att det stämmer som en arbetskamrat sa vid fikat igår, allting har en mening. Kanske är det helt enkelt så att det var meningen att vi skulle hitta en ännu finare och ännu bättre bil? Hoppas det! :)

Det är bara att bryta ihop och komma igen, ljusningen är ju att vi nu har mer tid på oss för att hinna sälja Audin i lugn och ro :) Nån som är sugen??? ;) hihi.

Imorgon väntar förhoppningsvis ett besök på Lycksele Djurpark tillsammans med världens bästa brorsdöttrar! Bäst att se till att kameran är laddad med ström :)

Kommentarer
Postat av: Sandran

Jaa, Lyckseleresan verkar som den blev lyckad - av bilderna att döma. Mårten har numera sår i öronen av sandratjat: Vet du att dom ha FYRA vargungar i lycksele... Jag MÅSTE dit å titta!! När ska vi åka? Imorgon? Nu? Jag vill se djuren!!!
typ... hihi, Mårten behöver inte barn för att förstå hur det är att ha barn, han har ju mej! Kram

2007-07-13 @ 15:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0