Min hund är stulen!

Det trodde jag i alla fall en liten, liten stund när jag efter jobbet skulle hämta lillvovven hos hundvakten mamma. När jag parkerar bilen ser jag en kvinna som kommer gåendes med en hund som ser exakt likadan ut som min alldeles egen. Det var nästan lite läskigt hur lik han var. Samma temperament hade den också, detta blev jag varse när jag var tvungen att berätta för tanten att jag en stund trodde att hon hade snott min hund. :)

Det visade sig att det var en korsning mellan flatcoated retriever och golden retriever. Men jag måste ju säga att Chapp nog faktiskt är snyggare ändå. Han har en helt annan hållning än hunden som tanten hade. :) Men det skulle vara mycket intressant att sätta dom bredvid varann i dagsljus och jämföra på riktigt. Det skulle förmodligen visa sig att det är en massa saker som skiljer dem åt.

Ikväll står surströmming på menyn. Jo, du läste rätt! Svärföräldrarna bjuder på surströmming. Mitt i vintern. Inomhus. Tveksamt menyval med tanke på omständigheterna om man frågar en surströmmingsmotståndare som jag. Jag packar klädnyporna! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0